top of page

FLYERS

Digitaal of offset flyers drukken

Bij het flyers drukken kunnen wij gebruik maken van twee verschillende druktechnieken: offset en digitaal. Bij een kleine oplage raden we u aan om voor digitaal te kiezen. Deze druktechniek is voordelig in kleine oplages en heeft de snelste productietijd. Wilt u een grote oplage flyers drukken? Kies dan voor offset. Deze techniek is zeer geschikt voor grote oplages vanaf duizend stuks. Beide druktechnieken bieden wij zeer voordelig en van hoogwaardige kwaliteit aan.

Verschillende opties

Om ervoor te zorgen dat u precies de flyers krijgt die u nodig heeft, bieden wij zeer veel opties aan. Zo heeft u de keuze uit verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen.

Formaten

Wat betreft de afmetingen, hebben wij alle formaten van A3+ tot en met A7. Dit is dus inclusief de populaire A5 flyers. Daarnaast bieden we ook vierkante flyers en 105 x 297 mm aan. Bent u op zoek naar een andere maat? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Stuur via een mail of het contactformulier uw opdracht door en wij zullen hierover ons beste advies en prijs bezorgen.

Papiersoorten

Bij drukkerij Merjan hebben we een groot scala aan papiersoorten. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld gestreken of ongestreken papier. De gestreken papiersoort heeft een gladde, luxueuze uitstraling. De ongestreken papiersoort heeft een ruwe textuur en ziet er hierdoor zeer duurzaam en stijlvol uit.

bottom of page